Cosmetische voetverzorging

Er zijn vele mogelijkheden voor cosmetische voetverzorging. Hier volgen er een aantal:

Nagels lakken

Zelf lakken is niet voor iedereen gemakkelijk. Wij werken met het 4 stappen systeem. Eerst wordt een basislak aangebracht, dan twee maal dun een laagje kleurlak en als afsluiting doen we er nog een topcoat overheen. De lak blijft dan erg lang zitten en de kleur trekt minder snel in uw nagels. Het is mogelijk om uw eigen lak mee te nemen opdat u thuis/op vakantie, indien nodig, zelf uw nagels kunt bijwerken en u tevens uw vinger nagels in dezelfde kleur kunt lakken. Houdt u er rekening mee om open schoenen/ liefst teenslippers aan te doen als u uw nagels laat lakken?!

French pedicure

Uw nagels kunnen gelakt worden op een natuurlijke manier. Wat extra geaccentueerd wordt is het witte randje.

Ook bij het aanbrengen van kunstnagels is French pedicure mogelijk.

Uitgebreide pedicure behandeling

Deze behandeling wordt uitgevoerd met producten die zijn gemaakt uit pure natuurlijke stoffen, dus zonder synthetische toevoegingen, en verreikt met diverse etherische oliën. We beginnen met een voetenbad, gevolgd door een scrubbehandeling en een massage van de voeten en onderbenen. Als laatste krijgen uw voeten een heerlijke pakking met een verwarmend/verkoelend masker. Na deze behandeling voelen uw benen en voeten heerlijk zacht aan en is uw geest mede ontspannen.

Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De uitgebreide behandeling, massages en pakkingen voor voet en onderbeen, zijn heerlijk om met een pedicure behandeling te combineren en ook erg leuk om als verwenbehandeling cadeau te krijgen. Tip Geef een cadeaubon.

Voet en onderbeen massage:

Tijdens de stevige massage van ongeveer 30 minuten, maak ik gebruik van een neutrale olie zonder synthetische toevoegingen. Door de massage zullen uw uw spieren in onderbeen en voeten weer soepel aanvoelen en wordt tevens de huid gevoed waardoor deze zachter aanvoelt en zijn elasticiteit verbeterd.

Pakkingen

De huid van uw voeten kan erg droog en schilferig worden of zelfs diepe barsten vertonen. Dit kan een erfelijke kwestie zijn maar ook een hormonale oorzaak hebben of juist door weersveranderingen en (te) warme kachels. Met speciale maskers voor de voethuid kunnen we de huid weer heerlijk zacht maken.

Voor de paraffine behandeling worden uw voeten eerst gedesinfecteerd en daarna ingesmeerd met een crème. Daarna worden uw voeten besproeid met warme paraffine. Bij het paraffine masker worden uw voeten en/of handen ingepakt in een plastic zak en daarover warme sloffen. De poriën van de huid gaan extra openstaan doordat de warmte van de paraffine opgesloten blijft. De crème en de bestanddelen uit de paraffine worden daardoor extra goed in de huid opgenomen. Het geheel blijft ca. 15 minuten zitten. De paraffine wordt er dan afgepeld. De resterende crème wordt d.m.v. een lichte massage ingemasseerd.

Daarnaast kunt u ook kiezen uit een verwarmende of juist een verkoelende pakking. Deze worden met een spatel op de huid aangebracht en de voeten worden daarna met een warme handdoek omwikkeld.

Voor een Crèmepakking worden uw voeten ingesmeerd met een dikke laag crème, die uiteraard aangepast wordt aan uw huidtype, daaroverheen gaat een plastic zakje en om de pakking lekker warm te houden komt er een warme handdoek overheen.

Alle pakkingen zijn uitstekend te combineren met een basis behandeling of met een voet en onderbeen massage.

Harsen

In onze salon is het ook mogelijk om uw benen te laten harsen. Hierbij kunt u kiezen uit;

  • alleen de voorzijde van uw onder benen tot de knie of tot over de knie
  • onder benen voor en achter zijde tot voor de knie of tot over de knie

Scrub

Een scrub is een peeling van de huid. Daarbij worden dode huidcellen en velletjes verwijderd. Na de scrub worden u voeten heerlijk ingesmeerd met een zachte ruikende crème.