Massages en pakkingen

Massages en pakkingen voor voet en onderbeen, heerlijk om met een pedicure behandeling te combineren en ook erg leuk om als verwenbehandeling cadeau te krijgen.

Voet en onderbeen massage:

Tijdens de stevige massage van ongeveer 30 minuten, maak ik gebruik van een neutrale olie zonder synthetische toevoegingen. Door de massage zullen uw uw spieren in onderbeen en voeten weer soepel aanvoelen en wordt tevens de huid gevoed waardoor deze zachter aanvoelt en zijn elasticiteit verbeterd.

Pakkingen

De huid van uw voeten kan erg droog en schilferig worden of zelfs diepe barsten vertonen. Dit kan een erfelijke kwestie zijn maar ook een hormonale oorzaak hebben of juist door weersveranderingen en (te) warme kachels. Met speciale maskers voor de voethuid kunnen we de huid weer heerlijk zacht maken.

Voor de paraffine behandeling worden uw voeten eerst gedesinfecteerd en daarna ingesmeerd met een crème. Daarna worden uw voeten besproeid met warme paraffine. Bij het paraffine masker worden uw voeten en/of handen ingepakt in een plastic zak en daarover warme sloffen. De poriën van de huid gaan extra openstaan doordat de warmte van de paraffine opgesloten blijft. De crème en de bestanddelen uit de paraffine worden daardoor extra goed in de huid opgenomen. Het geheel blijft ca. 15 minuten zitten. De paraffine wordt er dan afgepeld. De resterende crème wordt d.m.v. een lichte massage ingemasseerd.

Daarnaast kunt u ook kiezen uit een verwarmende of juist een verkoelende pakking. Deze worden met een spatel op de huid aangebracht en de voeten worden daarna met een warme handdoek omwikkeld.

Voor een Crèmepakking worden uw voeten ingesmeerd met een dikke laag crème, die uiteraard aangepast wordt aan uw huidtype, daaroverheen gaat een plastic zakje en om de pakking lekker warm te houden komt er een warme handdoek overheen.

Alle pakkingen zijn uitstekend te combineren met een basis behandeling of met een voet en onderbeen massage.