Handverzorging

Handpakkingen

Vooral in de herfst en winter worden de handen erg droog door de kou en regen. We hebben verschillende mogelijkheden voor een pakking.

Paraffinepakking

Voor de paraffine behandeling worden uw handen eerst gedesinfecteerd en daarna ingesmeerd met een crème. Daarna worden uw handen besproeid met warme paraffine, worden uw handen ingepakt in een plastic zak en daaroverheen warme wanten. De poriën van de huid gaan extra openstaan, doordat de warmte van de paraffine opgesloten blijft. De crème en de bestanddelen uit de paraffine worden daardoor extra goed in de huid opgenomen. Het geheel blijft ca. 15 minuten zitten. De paraffine wordt er dan afgepeld. De resterende crème wordt d.m.v. een lichte massage in gemasseerd.

Uw handen voelen hierna heerlijk zacht.

Crèmepakking

Voor een Crèmepakking worden uw handen ingesmeerd met een dikke laag crème, die uiteraard aangepast wordt aan uw huidtype, daaroverheen gaat een plastic zakje en om de pakking lekker warm te houden komt er een warme want overheen. Dit alles blijft ca. 20 minuten om uw handen. De wanten gaan er dan af en de crème wordt in gemasseerd. Ook hierbij krijgt u heerlijk zachte handen.

Alle pakkingen zijn uitstekend te combineren met een basis behandeling of met een voet en onderbeen massage.