Voetreflex Therapie Vergoedingen 2019

Onderstaande treft u de zorgverzekeraars aan die in 2019 de voetreflex behandelingen (deels) vergoeden.

Pedicure Friesland / Marianne Mijdam is beroepslid bij de Bond van Europese Reflexologen (B.E.R.) 

LET OP! De vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u (als verzekerde) heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.

De BER streeft naar een brede erkenning van de voetreflexologie als complementaire geneeswijze. Iedere zorgverzekeraar heeft eigen kwaliteitseisen en de BER tracht daaraan, binnen de mogelijkheden, te voldoen.

Zorgverzekeraars 2019

De volgende zorgverzekeraars hebben de BER voor 2019 opgenomen in het overzicht van alternatieve en complementaire geneeswijzen:

DISCLAIMER: De BER kan geen enkele garantie geven inzake de juistheid of bijwerkingen van bovengenoemde informatie, omdat wij afhankelijk zijn van externe informatiebronnen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen. Alleen de behandelingen van onze beroepsleden van de BER worden vergoed. Voor meer informatie kijk op deze pagina van de BER: zorgverzekeraars